Me teemme sinulle verkkokaupan haluamillasi toiminnoilla!

Esimerkkejä:7bd5740630908b2a432f4c5976ea5f5f_80792-20120919.jpg

- Yrityksellä on usein omat nettisivut, ja joskus ne on kätevää yhdistää verkkokaupan kanssa.

- Jos yrityksellä on oma "kivijalkakauppa", halutaan monesti yhtenäistää varastonhallinta kivijalkamyymälän ja  verkkokaupan välillä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kivijalkamyymälän kassajärjestelmän tuotteet ja  tuoteryhmät halutaan saada siirtymään jollakin tavalla verkkokauppaan. Samalla halutaan pitää kivijalkamyymälän ja  verkkokaupan tuotteiden varastosaldot kohdallaan jotta ei myydä ei-oota. Lisäksi verkkokaupasta tehdyt tilaukset  olisi hyvä saada kassajärjestelmään. Asiaan voi toteuttaa manuaalisesti tai sitten automaattisesti, integroimalla  verkkokaupan ja kivijalkamyymälän kassajärjestelmän ns. välipalikalla.

- Verkkokaupassa asioiva haluaa maksaa erilaisilla tavoilla, ja ainakin tärkeimmät olisi hyvä löytyä myös  verkkokaupasta. Toimitustapojakin on erilaisia, ja olisihan se hyvä jos verkkokaupan asiakas voisi valita vaikkapa sen  lähimmän SmartPOST- tai Matkahuollon toimipisteen. Ja kun tilaus on tehty, asiakas odottaa, että verkkokauppias  toimittaa tuotteen hänelle nopeasti, ja sähköpostiin vilahtaa samantien tilausvahvistus ja vaikkapa postin  seurantanumero.

 

Verkkokauppakokonaisuuden hinta koostuu aina asiakkaan tarpeista, alla muutama hintaesimerkki:

- Itse asennettu kilpailevan yrityksen (esim. OsCommerce tms.) verkkokauppa 0 euroa,  maksut/toimitustapaapamoduuli á 100 euroa (+ alv 24%) kappale, Prinetti 500 euroa (+ alv 24%), Matkahuolto 400  euroa (+ alv 24%)

- HD SofT:n verkkokauppa asennettuna palvelimellenne 2500 euroa (+ alv 24%), sisältää kaikki maksu- ja toimitustavat, graafisen  ilmeen ja asennuksen. Muita ominaisuuksia mm. asiakaskohtaiset alennusportaat, tuoteoptiot (esim. keltainen t-paita  S/M/L, punainen t-paita S/M/L jne.), NetVisor -yhteys (FTP -pohjainen), Prinetti ja Matkahuolto -moduulit, CMS, Hintaseuranta, integraatio  TeksoPro/Kassa.fi/Passeli -kassajärjestelmään jne.

 

Voimme myös räätälöidä verkkokaupan täysin toiveittesi mukaan, kysy lisää!

Lisätietoja verkkokauppamme ominaisuuksista löydät täältä.

Miksi maksaa verkkokaupasta satoja, tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia euroja kun netistä saa "ilmaiseksi"?

Jos taidat PHP:n ja MySQL:n, helpoin ja nopein tapa hankkia verkkokauppa on asentaa jokin ilmaisista verkkokaupoista kuten vaikkapa OsCommerce. Pelkkä verkkokaupan asennus ei kuitenkaan vielä riitä. Lisäksi tarvitaan maksu- ja toimitustapamoduuleita. Nämä moduulit on mahdollista tehdä itse, mutta jos valmiin moduulin saa 100 eurolla (+ alv 24%), ei tekemiseen kannata montaa tuntia uhrata. Myös ulkoasua voi olla tarpeen muokata yrityksen graafisen ilmeen mukaiseksi. Ja jos tarvetta on vaikkapa Hintaseuranta -ominaisuudelle jne., kannattaa laskea, tekeekö työn itse vai tilaako sen ulkopuoliselta taholta. Lisäksi pääkäyttäjän eli kauppiaan puolelle olisi suotavaa saada vaikkapa Prinetti ja/tai Matkahuollon osoitekorttien haku- ja tulostusohjelma, jolla asiakkaiden tilaamien tuotteiden lähettäminen helpottuu. Kaikki nämä verkkokaupan tarpeelliset "lisäosat" vaativat aikaa ja vaivaa itse tehtyinä, vaikka ohjelmointi olisikin tuttua puuhaa.

Usein yrittäjän aika, osaaminen tai mielenkiinto ei riitä verkkokaupan tekemiseen itse, tai ongelmat alkavat siinä vaiheessa kun pitäisi osata hankkia laajasta "apuohjelmakirjosta" se oikea. Pelkkä verkkokauppa ei riitä, vaan tehtävä olisi myös sen asennus, graafisen ilmeen muokkaus, verkkokaupan konfigurointi ja pitäisihän verkkokauppaan saada tuotteitakin.

 

Verkkokaupan tilaaminen ammattilaiselta säästää aikaa, hermoja ja rahaa!